ACADEMY | LOENEN AAN DE VECHT

 
Vind jij het ook zo leuk om op het podium te staan, te zingen, dansen, acteren of om de kunstenaar in jezelf te ontdekken? Goed nieuws! We zijn ook in Loenen met onze Academy's na schooltijd.

Op dit moment zijn we nog druk aan het bedenken en plannen voor weer een hoop leuks in Loenen. De afgelopen jaren hebben we hier een Design Academy-Fashion, Schrijvers Academy, Theater Academy, Vocal Academy en Musical Academy georganiseerd. 

HOE IN TE SCHRIJVEN? Voor onze lessen in Loenen is de buurtsportcoach van Loenen het aanspreekpunt. Via de buurtsportcoach kan ingeschreven worden voor de lessen en zal alle informatie verstrekt worden. Toch nog wat vragen? Dan zijn wij natuurlijk graag bereikbaar! Zie onze contactpagina voor meer info.

Om al onze activiteiten goed te laten verlopen hanteren we een aantal lesvoorwaarden. Benieuwd wat het inhoudt? Lees ze hier even door.
Wel interesse, maar komt de tijd niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we naar alternatieven. Bij genoeg aanmeldingen starten we graag extra lessen op.