TALENT ACADEMY | NIGTEVECHT

 
Vind jij het ook zo leuk om op het podium te staan, te zingen, dansen, acteren of om de kunstenaar in jezelf te ontdekken? 

In oktober 2020 hebben we een Musical Masterclass georganiseerd voor een eerste kennismaking. Was jij erbij en wil je nog wel een keer of wil je het weleens uitproberen? Laat het ons weten? We starten graag een Let's Meet Musical of andere discipline op! De leeftijdsgroepen waarin onze lessen gegeven worden zijn 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar (afgestemd op de klas waarin jij zit).  

 

Benieuwd wat we nog meer aanbieden? Bijvoorbeeld ons KunstAtelier, onze Theaterschool, Musical Academy en Dans Academy. Neem een kijkje bij onze andere leslocaties. Heb je vragen? Dan zijn wij natuurlijk graag bereikbaar! Zie onze contactpagina voor meer info.


Om al onze activiteiten goed te laten verlopen hanteren we een aantal lesvoorwaarden. Benieuwd wat het inhoudt? Lees ze hier even door.
Wel interesse, maar komt de tijd niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we naar alternatieven. Bij genoeg aanmeldingen starten we graag extra lessen op.