DE ACADEMY’S

Vind jij het ook zo leuk om op het podium te staan, te zingen, dansen, acteren of om de kunstenaar in jezelf te ontdekken? Nou, dan ben je precies op de juiste plek! Hieronder vind je alle Academy's waarvoor jij je op kunt geven, bijvoorbeeld de Musicalschool, Theaterschool, het KinderKunstAtelier, de Summer Academy en nog veel meer!
HOE WERKT HET? Klik op de naam van de lessen en je wordt doorverwezen naar een inschrijfpagina. Vul hier al jouw gegevens in en wij zetten je op de lijst. Per mail houden we je op de hoogte van alles omtrent de lessen waarvoor jij je hebt ingeschreven. Tja, en dan is het gewoon een kwestie van lekker beginnen en heel veel toffe dingen leren en beleven natuurlijk! 

Lesvoorwaarden deTalentAcademyOm al onze activiteiten goed te laten verlopen hanteren we een aantal lesvoorwaarden. Benieuwd wat het inhoudt? Lees ze hier even door.


Wel interesse, maar komt de tijd niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we naar alternatieven. Bij genoeg aanmeldingen starten we graag extra lessen op.

Let’s Meet workshops Activiteit
Talent Academy THUIS

Talent Academy THUIS


Talent Academy THUIS! Online Theaterles, online Muziekles, online Dansles en online Muziekles. Thuisles, bij jou in de woonkamer of op de bank.

16/03/20 - 01/09/20
Hele dag
Masterclass Theater XL

Masterclass Theater XL


Wat doe jij deze zomervakantie? Sluit je vakantie af met de Masterclass Theater XL. In twee dagen leer jij de fijne kneepjes van toneelspelen en ga jij op zoek naar de rol die het beste bij jou past!

25/08/20 - 26/08/20
09:00 - 15:00
PROEFLESSEN Hoef & Haag, Hagestein

PROEFLESSEN Hoef & Haag, Hagestein


GRATIS proeflessen KunstAtelier & Theaterschool Hoef en Haag, Hagenstein.

26/08/20
10:00 - 12:45