DE ACADEMY’S

Vind jij het ook zo leuk om op het podium te staan, te zingen, dansen, acteren of om de kunstenaar in jezelf te ontdekken? Nou, dan ben je precies op de juiste plek! Hieronder vind je alle Academy's waarvoor jij je op kunt geven, bijvoorbeeld de Musicalschool, Theaterschool, het KinderKunstAtelier, de Summer Academy en nog veel meer!
HOE WERKT HET? Klik op de naam van de lessen en je wordt doorverwezen naar een inschrijfpagina. Vul hier al jouw gegevens in en wij zetten je op de lijst. Per mail houden we je op de hoogte van alles omtrent de lessen waarvoor jij je hebt ingeschreven. Tja, en dan is het gewoon een kwestie van lekker beginnen en heel veel toffe dingen leren en beleven natuurlijk! 

Lesvoorwaarden deTalentAcademyOm al onze activiteiten goed te laten verlopen hanteren we een aantal lesvoorwaarden. Benieuwd wat het inhoudt? Lees ze hier even door.


Wel interesse, maar komt de tijd niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we naar alternatieven. Bij genoeg aanmeldingen starten we graag extra lessen op.

Let’s Meet workshops Activiteit
KunstAtelier Hoef & Haag

KunstAtelier Hoef & Haag


Houd jij van tekenen, schilderen en mooie dingen maken op papier? Dan is het KunstAtelier iets voor jou! Onder begeleiding van een professionele Kunstcoach leer jij om alle creativiteit die in je hoofd zit op papier te zetten.

14/09/20 - 30/11/20
14:30 - 17:30
Theaterschool Hoef & Haag

Theaterschool Hoef & Haag


Onder begeleiding van een professional uit het vak leer jij de fijne kneepjes van het toneelspelen. Wees niet bang, je hoeft geen ervaring te hebben om mee te spelen tijdens onze lessen. De Kunstcoach zoekt samen met jou naar jouw acteertalent en de rol die het best bij je past.

14/09/20 - 30/11/20
14:30 - 17:30