ACADEMY | HOEF en HAAG & HAGESTEIN

 Vind jij het ook zo leuk om op het podium te staan, te zingen, dansen, acteren of om de kunstenaar in jezelf te ontdekken? Nou, dan ben je precies op de juiste plek! Hieronder vind je alle Academy's waarvoor jij je op kunt geven, bijvoorbeeld de Musicalschool, Theaterschool, het KinderKunstAtelier, de Summer Academy en nog veel meer!

HOE IN TE SCHRIJVEN? Klik op een van onderstaande knoppen en je wordt doorverwezen naar een inschrijfpagina. Hier vind je alle info en een inschrijfformulier. Vul daar jouw gegevens in en wij zetten je op de lijst. Per mail houden we je op de hoogte van alles omtrent de lessen waarvoor jij je hebt ingeschreven. 

Om al onze activiteiten goed te laten verlopen hanteren we een aantal lesvoorwaarden. Benieuwd wat het inhoudt? Lees ze hier even door.
Wel interesse, maar komt de tijd niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we naar alternatieven. Bij genoeg aanmeldingen starten we graag extra lessen op.

GRATIS PROEFLESSEN : Op woensdag 26 augustus organiseren wij GRATIS proeflessen van onze Theaterschool en het KunstAtelier! Meer info of inschrijven? Klik dan hier.