LESAANBOD

Het Team

Team
martine

Martine Termohlen

Zakelijk Leider

MEER INFORMATIE

martineMartine zet haar talent voor bedenken, organiseren, ontwikkelen en coördineren in om te zorgen dat alles er leuk uitziet en op rolletjes loopt bij de Talent Academy. Haar hart verloor Martine al vroeg aan de kunsten en specifiek theater. Wat haar betreft is het podium een van de leukste plekken die er is en is theater iets magisch. Ze speelt zelf al 17 jaar, geeft les in theater en omgangskunde en schrijft en regisseert wel eens een voorstelling.

Voor de Talent Academy ontwikkelt Martine de vormgeving, teksten, activiteiten en het lesmateriaal. Ze onderhoudt contact met alle fijne samenwerkingspartners en houdt zich bezig met het beleid en de visie.

Fiona Elferink

Combinatiefunctionaris

MEER INFORMATIE

Fiona is een echt theaterbeest. Ze doet heel veel met theater. Ze acteert zelf, maakt theatervoorstellingen, regisseert en ze geeft als kunstcoach les in al deze dingen. Al op de basisschool is haar liefde voor theater begonnen. Het heeft haar geholpen om richting te geven aan haar eindeloze fantasie.

Bij de Talent Academy is Fiona als combinatiefunctionaris op de dinsdagen en woensdagen druk bezig met het organiseren, coördineren en uitvoeren van al onze Talentlessen, Talentendagen, Let’s Meets en Academylessen. Ze hoopt zo alle theatertalenten van Stichtse Vecht hun talent voor fantasie en creativiteit te helpen ontdekken en ontwikkelen.

tamara

Tamara Brussé

Combinatiefunctionaris

MEER INFORMATIE

tamaraTamara gaat letterlijk en figuurlijk dansend door het leven! Tamara is op verschillende vlakken actief bezig met dans. Je kunt haar vinden op verschillende scholen maar ook buiten schooltijd is zij aan het dansen met kinderen van 2 tot en met 16 jaar. Naast het les geven haalt Tamara ook veel plezier uit het organiseren van leuke, inspirerende, bijzondere en swingende activiteiten.

Bij de Talent Academy is Tamara als combinatiefunctionaris op de dinsdagen en donderdagen druk bezig met het organiseren, coördineren en uitvoeren van onder andere de Masterclasses, en de Summer Academy. Hiernaast houdt ze zich bezig met de PR en ondersteunt zij het team waar nodig . Ze hoopt met haar werkzaamheden alle Talenten van Stichtse Vecht de kans te geven hun Talent te ontdekken en hen de mogelijkheid te geven om dit met veel plezier te kunnen ontwikkelen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen