LESAANBOD

Het Team

Team
martine

Martine Termohlen

Zakelijk Leider

MEER INFORMATIE

martineMartine zet haar talent voor bedenken, organiseren, ontwikkelen en coördineren in om te zorgen dat alles er leuk uitziet en op rolletjes loopt bij de Talent Academy. Haar hart verloor Martine al vroeg aan de kunsten en specifiek theater. Wat haar betreft is het podium een van de leukste plekken die er is en is theater iets magisch. Ze speelt zelf al 17 jaar, geeft les in theater en omgangskunde en schrijft en regisseert wel eens een voorstelling.

Voor de Talent Academy ontwikkelt Martine de vormgeving, teksten, activiteiten en het lesmateriaal. Ze onderhoudt contact met alle fijne samenwerkingspartners en houdt zich bezig met het beleid en de visie.

Rosanne Bisschop

Combinatiefunctionaris

MEER INFORMATIE

 

Na haar dansopleiding kwam Rosanne erachter dat ze het liefst achter de schermen werkt in plaats van dat ze zelf op het podium staat. Ze geeft danslessen, binnen- en na school, aan leerlingen van groep 1 t/m 6 en peuters. Daarnaast wordt ze ook helemaal enthousiast van het organiseren van culturele evenementen zoals voorstellingen & workshops.
De bij Talent Academy is Rosanne als Combinatiefunctionaris verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de naschools lessen en de administratie. Daarnaast geeft ze zelf nog graag lessen, vaak op projectbasis. De combinatie met de organisatie van de lessen en het contact met ouders, scholen en andere opdrachtgevers zorgt voor een leuke en afwisselende werkweek!

tamara

Tamara Brussé

Combinatiefunctionaris

MEER INFORMATIE

tamaraTamara gaat letterlijk en figuurlijk dansend door het leven! Tamara is op verschillende vlakken actief bezig met dans. Je kunt haar vinden op verschillende scholen maar ook buiten schooltijd is zij aan het dansen met kinderen van 2 tot en met 16 jaar. Naast het les geven haalt Tamara ook veel plezier uit het organiseren van leuke, inspirerende, bijzondere en swingende activiteiten.

Bij de Talent Academy is Tamara als combinatiefunctionaris op de dinsdagen en donderdagen druk bezig met het organiseren, coördineren en uitvoeren van onder andere de Masterclasses, en de Summer Academy. Hiernaast houdt ze zich bezig met de PR en ondersteunt zij het team waar nodig . Ze hoopt met haar werkzaamheden alle Talenten van Stichtse Vecht de kans te geven hun Talent te ontdekken en hen de mogelijkheid te geven om dit met veel plezier te kunnen ontwikkelen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen